2009. április 17.

Konferencia a Bibliáról - call for papers

A Wesley János Lelkészképző Főiskola kérésére tesszük közzé az alábbi felhívást:


Tisztelt Kollegánk!
Kedves Barátunk!

Szümposzion a Bibliáról címmel a WJLF Vallástudományi Intézete, valamint
Ökumenika és Interkulturalitás Tanszéke 2009. május 28-29-én (csütörtök-péntek) két napos tanácskozást szervez. A szümposzion koncepciójáról - amelyet a január 24-i ökumenikus imahetet záró alkalmunkon a sajtó nyilvánossága előtt is bemutattunk - az itt olvasható meghívó részletesen tájékoztat.

A tanácskozásra Önt is szeretettel hívjuk. Mielőbbi visszajelzését a 1086 Budapest, Dankó u. 11. sz. postacímre, illetve a theol2@wjlf.hu elektronikus címre várjuk. Kérjük, hogy jelezze előadása munkacímét, és lehetőség szerint küldje meg annak absztraktját is, amelyet felvennénk a szümposzion május 11-ére véglegesítendő programjának programfüzetébe.

A szümposzionnal kapcsolatos újabb információkról folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket az abibliarol.atw.hu honlapon. A szümposzionon elhangzott előadásokat önálló kötetben is szeretnénk megjelentetni.

Végül legyen szabad egy apró segítséget is kérnünk. Amennyiben módja van rá, és szívesen tenné, legyen kedves a szümposzionra felhívni biblikus témákkal foglalkozó ismerősei figyelmét, és legyen szíves a jelen meghívót elektronikus levelezőrendszerén keresztül minél szélesebb körben továbbküldeni.

Köszönettel és szíves üdvözlettel:


Hubai Péter
a Vallástudományi Intézet igazgatója
Majsai Tamás
az
Ökumenika és Interkulturalitás Tanszék vezetője

Nincsenek megjegyzések: